DICONO DI ME

Testimonianze

Ho trovato una grande professionalità e gentileza da parte del dottor Amadej. I risultati sono all altezza delle mie aspettative.

Metka, Gorizia

Moja izkušnja pri estetiki Fabjan, natančneje pri dr. Amadeju Lahu je bila izjemno pozitivna. Zelo prijazen, domač in strokoven pristop. Vedno mi je bil na voljo odgovoriti na vsa zastavljena vprašanja pred in po operativnem posegu. Z rezultati sem zelo zadovoljna in če bi morala ponovno skozi celoten proces, bi se zagotovo odločila zanj. Priporočila bi ga vsem, ki se odločate za kakršenkoli estetski poseg.

Ana, Ljubljana

Благодарам доктор Амадеј! Ми го променивте животот! Триесет години се срамев од своите рамни гради, а денес имам гради кои се моја гордост!

Maja, Skopje

Секому
би му препорачала да направи корекција на градите кај д-р Амадеј Лах. Од првата
средба до конечниот резултат прекрасно ме водевте и воопшто не чувствував
страв.

Ana, Skopje

Z odločitvijo za estetsko korekcijo intimnega dela sem dolgo odlašala, saj sem imela pred posvetom s kirurgom dr. Amadejem precej skrbi in dvomov. Že na prvem srečanju so se pomisleki razblinili, kajti strokovnost in samozavest dr. Amadeja Laha so zgradili zaupanje. Tako je poseg izjemno lepo uspel, brez zapletov in z vso podporo pri domači pooperativni negi, kar sem jo potrebovala. Z vsemi posegi, naknadno tudi botoxom in hialuronom, mi je polepšal življenje, doživetja ... kompleksi so preteklost... Žal mi je le, da se nisem že prej odločila za obisk.​

Urška, Slovenija

Zal mi e sto od neznaenje prvo otidov kaj ludje sto nemaat pojma sto pravat ama za sreka denes nikoj ne moze da primeti deka ste popravale ona sto drugite upropastile. Na site im preporacuvam da ne biraat doktor spored cena tuku spored znaenje.

Marta, Skopje

Nosot mi bese katastrofa pred operacija, no najgolem problem mi bese disenjeto. Operacijata pomina odlicno i se oporaviv mnogu brzo.

Nataša, Kumanovo

Пресреќна сум! Требаше да ставам силикони мнооогу порано. После месец дена се осеќам како да сум се родила со нив. Докторот е најдобар!!!

Илина, Скопје

Најважно е да се чувствувате сигурно кај естетскиот хирург. Кај доктор Амадеј, јас се осеќав така.

Марта, Куманово
Torna su